Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hapet qendra e parë për përkrahjen e viktimave të dhunës familjare

Hapet qendra e parë për përkrahjen e viktimave të dhunës familjare

Nesër në Shkup do të hapet Qendra e parë familjare, për përkrahjen e viktimave të dhunës familjare. Kjo qendër është formuar.

qendra

Bëhet fjalë për modelin e parë servis në Maqedoni që do të zbatojë qasje inovative ndaj trajtimit të dhunës familjare. Hapja e qendrës është aktivitet i përbashkët i Asociacionit për edukim dhe hulumtim shëndetësor H. E. R. A  dhe Qyteti i Shkupit.

“CIVICA Mobilitas 2012”, që zbaton Qendra për zhvillim institucional, ka mbështetje financiare nga Agjencia zvicerane për zhvillim dhe bashkëpunim. Qendra familjare do të funksionojë me mbështetje edhe nga biznes.

(Visited 20 times, 1 visits today)
Top