Quarta-feira’, 26/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hapa magjik për bashkëshortësi të lumtur

Hapa magjik për bashkëshortësi të lumtur

 

Si ta përvetësosh burrin tënd?

Ja disa këshilla të shtrenjta që të bëjnë të lumtur:

1- Vendose bashkëshortin në epiqendër të vëmendjes dhe dashurisë.

2- Dhuroja atij ngrohtësinë dhe butësinë , por ke kujdes që të mos zhytet.

3- Ëmbëlsoje me buzëqeshje.

4- Lëviz temperamentin me lugën e qetësisë.

5- Gjykoje me besim.

Por, mos i harro edhe 5 erëzat:

1- Mos e debato.

2- Mos polemizo.

3- Mos e tepro me buzëqeshje para tij!

4- Mos e qorto!

5- Mos kërko!

(Visited 69 times, 1 visits today)
Top