Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Hajmalitë

Hajmalitë

 

Hajmalitë

Hajmalitë mund të jenë me shkronja nga Kur’ani, por mund të jenë edhe gjëra të tjera të shkruara, varësisht se kush i shkruan ato.
Nëse u ndodh një e mirë, njerëzit besojnë se ajo ka ardhur nga hajmalia dhe gjithashtu besojnë se, pasi ta varin atë në qafë apo në trup, hajmalia do t’i mbrojë nga fatkeqësia. Në këtë mënyrë bindja e tyre por edhe besimi tek hajmalia, tek dobitë dhe fatkeqësitë që rrjedhin nga ajo, tejkalon shpeshherë edhe besimin te Krijuesi i tyre.Kjo nuk është në rregull.

Kujdes nga hajmalitë.

(Visited 141 times, 1 visits today)
Top