Sábado, 26/11/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

HADITH MBI KRIJIMIN

HADITH MBI KRIJIMIN

HADITH MBI KRIJIMIN

Muhamedi paqja dhe meshira e Allahut qofte mbi te ka thene:

“Allahu e krijoi dheun ditën e shtunë, 
– diten e diele nga dheu krijoi kodrat,
– ditën e hënë, krijoi pemët,
– ditën e martë, e krijoi te urryerën,
– ditën e mërkurë, krijoi dritën,
– ditën e enjte, i krijoi gjallesat,
– ndërsa Ademin e krijoi në orën e fundit të ditës së xhuma, mes ikindisë dhe akshamit.”

Muslimi 4/2149