Quarta-feira’, 22/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

GTA V – loja më e shtrenjtë që është krijuar ndonjëherë në histori /video/

GTA V – loja më e shtrenjtë që është krijuar ndonjëherë në histori /video/

Loja Grand Theft Auto 5 është krijuar plot 5 vite. Një e dhënë interesante është që për ta krijuar këtë lojë janë harxhuar 266 milionë dollarë. Natyrisht, bëhet fjalë së bashku me koston e marketingut, ku këtë çmim i vetmi film që ka arritur këtë shumë është “Pirate of the Caribbean: At World’s End”, ku janë harxhuar 300 milionë dollarë.

gta 5 shqip

Tek Rockstar North besojnë se fitimi nga kjo lojë me siguri do të tejkaloj 1 miliardë dollarë dhe se që në vitin e parë do të shiten mbi 25 milionë kopje.

Analistët besojnë se GTA V që në muajin e parë do të sjell fitime mbi 1 miliardë dollarë, ku verzioni IV në muajin e parë kishte sjellë 900 milionë dollarë.