Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

GRUAJA

GRUAJA

GRUAJA

Ndërron deri ne mbiemrin e saj, sic ndodh zakonisht.
Ndërron shtëpinë e saj.
E lë familjen e saj.
Vjen të jetojë me ty.
Ndërton shtëpinë me ty.
Mbetet shtatzënë.
Shtatzënia i ndryshon trupin.
I shton peshën.
Shpesh dorëzohen në sallën e lindjes për shkak të dhimbjeve të padurueshme të lindjes së fëmijëve.
Bile edhe fëmija që lind ajo merr mbiemrin tënd.

Deri në ditën që ajo vdes është në gjendje të bëjë gjithçka: të përgatisë ushqimin, të pastrojë shtëpinë, të kujdeset për prindërit e tu, të rrisë fëmijët, të fitojë, të këshillojë, kujdeset të të relaksojë, të mbajë lidhjet familjare, të bëjë gjithçka që të bën dobi, nganjëherë edhe në koston e shëndetit të saj, hobit dhe bukurisë së saj.

Pra, kush me të vërtetë është i favorizuar?!

Të nderuar burra, vlerësoni gratë tuaja, sepse nuk është e lehtë të jesh grua.

Të qenurit grua, bashkshorte, nene nuk ka çmim!

(Visited 691 times, 1 visits today)
Top