Terça-feira, 19/1/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gruaja qe ra dakort për martese ne mëngjes refuzoi

Gruaja qe ra dakort për martese ne mëngjes refuzoi
Shembulli I mjekimit te kësaj magjie –
Gruaja qe ra dakort për martese ne mëngjes refuzoi

Erdhi tek unë një djalosh e tha qe kishin nja vajzë e kish një problem te jo te zakonte.nëse diksuh e kërkon për martese ajo bie dakort me kenaqesi por fled he pastaj gdhihet ndryshon mendimin e refuzon martesen pa dhen shkaqet.Kjo gjë është përsëritur shumë here gjersa filluam te dyshojme.Kush është mendimi yt/
kur ja lexova asaj suret u rrezua e foli xhindi
Thashe kush je ti?
Tha –filani(nuk po përmend emrin e tij)
I thashë Pse hyrë tek ajo vajzë?
Tha –Sepse e dua atë.
I thashë –Ajo nuk te do ty por ti çfarë kërkon prej saj?
Tha-Nuk dua qe ajo te martohet.
I thashë Çfarë I bërë asaj.
Tha nëse vinte dikush qe te fejohej me te ajo binte dakort ne gjume e kercenoja qe mos te martohej se do ti bëja kështu e ashtu.
I thashë ti çfarë feje ke?
Tha -musliman.
I thashë kjo nuk lejohet nga sheriati dhe profeti a.s tha mos demto tjerët e mos u demto vete” Kjo qe po bën ti është demtim I muslimanes dhe është e ndaluar me sheriat.Ju mbush mendja xhindit dhe doli dhe u përmend gruaja .

Ka raste qe xhindi nuk I hyn ne trup por I bën vesevese dhe ngacmime nga jashtë dhe tek personat e dobët me besim ia ndërron mendjen shpesh dhe njeriu se kupton qe ndjekja e mendimeve dke rënë pre e shejtanit .

(Visited 283 times, 1 visits today)
Top