Domingo, 13/6/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gruaja është sikur këpuca apo si kurora

Gruaja është sikur këpuca apo si kurora

Ishte ulur një njeri i urtë në mesin e disa burrave dhe disa prej tyre e hapën temën e martesës dhe grave.
Njëri prej tyre tha: Gruaja është sikur këpuca,burri mund ti ndërroj ato sa të dojë, derisa të gjejë këpucën e përshtatshme.Të pranishmit shkuan pranë njeriut të urtë, dhe i thanë: -Si mendon ti o njeri i urtë për fjalën që tha ky zotëri..??
Ai tha: Ajo çfare tha ky vëlla është plotësisht e vërtetë.
Gruaja është këpucë në sytë e atij që e sheh veten si këmbë..Kurse ajo është Kurorë në sytë e atij që e sheh veten si kokë.Prandaj mos e qortoni folësin por kuptojeni se si e sheh veten e tij…!

(Visited 326 times, 1 visits today)
Top