Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gruaja e mençur që ruajti sekretet edhe përtej mosmarrëveshjeve bashkëshortore

Gruaja e mençur që ruajti sekretet edhe përtej mosmarrëveshjeve bashkëshortore

Ndodhi një mosmarrëveshje mes dy bashkëshortëve dhe gruaja u ul duke qarë. Në këto çaste, trokiti në derë familja e saj, kishin ardhur në vizitë të saj, kur i’a panë sytë e lotuar dhe e pyetën se çfarë ndodhi me të, gruaja u përgjigj:

“U ula të ju rikujtoj, e fillova të qaj dhe mu shtua dëshira që t’ju shoh! Lartësimi i takon Allahut që më bashkoi me juve në këto momente!”

Burri e dëgjonte gruan e vet se si e arsyeton të qarit e saj para familjes, gezimi ju rrit në sytë e tij dhe u gëzua që i ruajti sekretet bashkëshortore.

Pasi shkuan familja e gruas së tij, burri i kërkoi falje dhe u pendua.

ETIKA E TREGIMIT:
Kjo grua është e mençur pasi i ruajti sekretet bashkëshortore, kjo që bëri ajo është dashuri dhe mirëkuptim për ata që dëshirojnë jetë të lumtur.

(Visited 596 times, 1 visits today)