Quinta-feira, 12/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gruaja e devotshme…!

Gruaja e devotshme…!

Gruaja e devotshme…!

Elhamdulilah për begatinë e gruas së devotshme, së gruas së mirë, së gruas së sjellshme, elhamdulilah për mirësinë e gruas së moralshme dhe të ndershme!
Elhamdulilah për gruan e virgjër që e ka ruajt veten nga harami në beqari.
Ju faleminderit!

Elhamdulilah për përkujtimin e saj për vepra të mira dhe për përkujtimin t’a kemi frikë Allahun dhe të angazhohemi më shumë në respektim dhe bamirësi ndaj prindërve tanë!
Ju faleminderit!

Elhamdulilah për ndëgjueshmërinë e saj ndaj burrit dhe kujdesjes së saj karshi mirëmbajtjes së shtëpisë.
Ju faleminderit!

Elhamdulilah për çdo mëngjes, drekë dhe darkë që pregaditë. Allahu ju shpërbleftë!
Elhamdulilah për çdo shërbim më të vogël që kryeni për burrin.
Ju faleminderit!

Elhamdulilah për edukimin e mirëfilltë sipas kur’anit dhe sunnetit që ia dhuron fëmijve.
Elhamdulilah për edukatën e saj të mirë ndaj burrit dhe të afërmve të burrit, sidomos ndaj prindërve të tij!
Ju faleminderit shumë!

Elhamdulilah për çdo mirësi tek ajo me të cilën e ka begatu Allahu.

Elhamdulilah për dashurinë e saj ndaj burrit!
Elhamdulilah për xhelozinë e saj ndaj burrit!

Elhamdulilah për bukurinë e saj!

Elhamdulilah për turpin e saj!

Elhamdulilah!

Ardian Elezi

(Visited 182 times, 1 visits today)
Top