Segunda-feira, 26/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gruaja – Ajo e cila pa marrë parasysh se çfarë i dhuron, ajo do ta dyfishojë atë

Gruaja – Ajo e cila pa marrë parasysh se çfarë i dhuron, ajo do ta dyfishojë atë

Gruaja – Ajo e cila pa marrë parasysh se çfarë i dhuron, ajo do ta dyfishojë atë
Jepja asaj shtëpinë, ajo ty do të ta dhurojë familjen.
Jepja asaj artikujt ushqimorë, ajo do të të përgadisë ushqimin.
Jepja asaj buzëqeshjen, ajo do të ta dhurojë zemrën.
Ajo e rritë dhe e dyfishon atë të cilën t’i ia ke dhuruar.
Transmetohet nga Abdullah Ibn Amër El-Asi, radiallahu anhu, se i Dërguari, salallahu alejhi ue selem, ka thënë: ”Kjo botë nuk është asgjë tjetër përveç një përjetim i shkurtër, ndërsa gëzimi më i madh në të është një grua e mirë.”
(Transmeton Muslimi, 10/56).

(Visited 221 times, 1 visits today)