Sábado, 13/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Grua qe nuk eshte martuar deri 42 vjec, nuk ka ndjenja per burrin

Grua qe nuk eshte martuar deri 42 vjec, nuk ka ndjenja per burrin

Grua qe nuk eshte martuar deri 42 vjec, nuk ka ndjenja per burrin: kur femra sheh femren ne enderr, magjia i eshte
bere burrit nga nje xhindeshe. T’i lexohet asaj dhe burrit te saj.
#Raste nga specialisti i metafizikes H.Ibshi

(Visited 297 times, 1 visits today)