Sábado, 8/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

GRATË RRIHEN ME GRA!

GRATË RRIHEN ME GRA!

GRATË RRIHEN ME GRA!

Një njeri i urtë pa një burrë që rrihte gruan e tij dhe i tha atij:
“Shkopi është për kafshët, ndërsa gratë rrihen me gra (pra martohu me një grua të dytë)”.

-Burri i tha:
Nuk të kuptoj (çfarë do të thuash me këtë)!!

-Gruaja ia ktheu duke i thënë: “Vazhdo drurin dhe lëre se çfarë thotë ky budalla”.

(Visited 241 times, 1 visits today)
Top