Quinta-feira, 9/7/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjyshi shkoi ne medrese per ti vizituar nxenesit dhe u jep dhurate simbolike nxenesve , shembull i mire ndaj dashurise se besimit , dijes dhe humanizmit

Gjyshi shkoi ne medrese per ti vizituar nxenesit dhe u jep dhurate simbolike nxenesve , shembull i mire ndaj dashurise se besimit , dijes dhe humanizmit

Medreseja e Luginës së Preshevës u vizitua nga një dashamirë i saj.

Sot Medresen e Luginës së Preshevës e vizitoi një mikë i dashur i sajë, Haxhi Dauti i cili kishte udhëtuar pothuaj nga skaji tjetër i qytetit tonë në këmbë vetëm për të i vizituar nxënësit dhe stafin e Medreses sonë.

Ku siq tha edhe vetë ai dëshirova që të vi vetëm të ju shohë e të ju dëshiroj suksese në fillimin e gjysëmvjetorit të dytë të këtij viti shkollor. Por ajo çka na la përshtypje tek ai ishte pikërisht përgaditja e dhuratave gjegjësisht shuma e të hollave në vlerë nga 1000 (një mijë) dinarë për secilën nxënëse të Medreses sonë. Lusim Allahun të i shtojë pasurin e hallallit haxhis dhe mikut tonë të nderuar haxhi Dautit.

Njerëzit si haxhi Dauti na japin motivim për punë edhe më tepër.

Allahu e nderoft në këtë botë duke i dhuruar rehati në jetën e tijë e ndërsa në botën tjetët e bëft pjestarë dhe banorë të Xhennetit Firdews.

Faleminderit miku i Medreses së Luginës së Presheves. Zoti ju bekoftë.

Njofton Sektori për Informim pranë Medresesë së Luginës së Preshevës.

26.02.2019. Preshevë.

Image may contain: 2 people, people sitting

(Visited 67 times, 1 visits today)
Top