Sexta-feira, 24/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjykatësi më i drejtë

Gjykatësi më i drejtë

Gjykatësi më i drejtë

Një burrë gjeti 30.000 euro dhe kërkoi të zotin e parave… Ky i fundit jo vetëm që nuk e falënderoi por edhe e akuzoi se i kishte vjedhur 5000 euro të tjera..

Përfunduan të dy në gjyq.

I dyti akuzonte njeriun e ndershëm se i kishte vjedhur 5000 euro nga paratë.

Gjykatësi kish qëlluar I mençur..
-Mi jep 30.000 eurot ti shoh…

Gjykata vendosi: Paratë ti kthehen atij që i kishte gjetur, sepse këto nuk ishin paratë e akuzatorit, sepse atij i kanë humbur 35000 euro dhe jo 30.000 euro..!

(Visited 298 times, 1 visits today)
Top