Segunda-feira, 16/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjumi i shumte e vdes zemren, e rendon trupin dhe humb kohen, krijon pertaci dhe shkujdesje

Gjumi i shumte e vdes zemren, e rendon trupin dhe humb kohen, krijon pertaci dhe shkujdesje

Ibn Kajjimi Allahu e meshirofte thote: ” Gjumi i shumte e vdes zemren, e rendon trupin dhe humb kohen, krijon pertaci dhe shkujdesje, gjumi ne fillimin e nates eshte me i dobishem se ne fundin e saj, gjumi ne mesin e dites eshte me i mire se ne fillimin e saj , e çdo here kur te afrohet gjumi ne te kunderten e saj pakesohet edhe e mira e tij, shtohet negativiteti i tij, gjumi mes sabahut dhe lindjes së diellit nuk pelqehet ngase ajo eshte koha e kapjes se te mirave…”

(Visited 109 times, 1 visits today)