Quinta-feira, 23/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Gjumi ditën është i dëmshëm

Gjumi ditën është i dëmshëm

 

Gjumi ditën është i dëmshëm
Gjumi ditën është i dëmshëm, shkakton sëmundje , e bën njeriun përtac prandaj duhet shmangur ,përvec kur ësht fjala për vapët e mëdha, në baze të fjalëve të Pejgamberit: “Flini në drekë,sespe shejtanët nuk flenë në drekë.”

I Dërguari i Allahut, salallahu alejhi ue selam ka thënë : “Përdoreni syfyrin për ta agjëruar ditën, dhe gjumin e drekës për ta falur namazin e nates.”
Transmetohet nga Pejgameri salallahu alejhi ue selam të ket thënë : ” Gjumi pas sabahut e pengon furnizimin.