Sexta-feira, 28/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

GJUHA JOTE!!

GJUHA JOTE!!

gjuha

 

Thuhet se gjuha nuk ka asht.

 

Dhe është për çudi, se si i thyen disa zemra!

 

Dhe është për çudi, se si i ringjall disa të tjera!

 

Dhe është për çudi, se si i vret disa të tjera!

 

Për çudi është se si Allahu nëpërmjet gjuhës i ndriçon disa rrugë.

 

Dhe ti, me gjuhën tënde e dërgon veten në Xhenet, ku gjerësia e tij është sa toka e qiejt.

 

Ose me gjuhen tënde biesh në Xhehenem, sa vend i nënçmuar që është.

 

Për këtë arsye, nënshtroje gjuhën tënde në adhurimin e Allahut dhe në përkujtimin e shumtë të Tij.

 

Dhe largohu nga thashethemet dhe pyetjet e shumta, e sidomos ato pa nevojë, se ato nuk të bëjnë dobi.

 

O Zot, parfymosi gjuhët e tona me përmendjen dhe falënderimin Tënd.

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 49 times, 1 visits today)
Top