Sexta-feira, 7/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjuha e TIGRIT

Gjuha e TIGRIT

Gjuha e TIGRIT

Është aq e fuqishme sa që kur ze gjahun i ndan lëkurën nga mishi!

Renditet si e dyta në botë pas gjuhës së njeriut e cila ndan burrin nga gruaja, vllain nga vëllai, shokun nga shoku, fiset mes vete, kombet, …

Profeti Muhamed a.s ka thënë:
“… I falimentuar është ai që vjen Ditën e Gjykimit me namaz, agjërim dhe zekat (lëmoshë), por ndërkohë ka sharë këtë, e ka akuzuar atë, ka përgojuar atë tjetrin, i ka marrë pasurinë këtij tjetrit, e ka rrahur apo ka vrarë atë tjetrin.

Këtyre njerëzve do t’i jepen si dëmshpërblim nga sevapet e tij, e nëse mbarojnë sevapet e tij para se të shlyejë atë që i takon, do të merren gjynahet e këtyre njerëzve dhe do t’i mbarten atij, e më pas do të flaket në zjarr.”

Image may contain: text

(Visited 2,558 times, 1 visits today)