Terça-feira, 27/10/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjuha e lëkurës

Gjuha e lëkurës

Lekura jone flet

Gjuha e lëkurës

Shkencëtarët vërtetojnë që ekziston tingulli i lëkurës, por ne nuk e kuptojmë! Kur është shpallur Kurani, nuk ka ekzistuar asnjë informatë në lidhje me këtë zbulim të tanishëm.
Në thellësi, brenda qelizave të lëkurës sonë ekzistojnë shkrime që janë të ngjajshëm me fotot kompjuterike, që përmbajnë informata dhe ngjarje që ndodhin rreth lëkurës. Këto shkrime ruajnë tingujt lidhur me këto ngjarje. Dr Clark Otli i cili ka mbikëqyrë qindra operacione të implantimit të lëkurës, thotë: “Lëkura ka mendmbajtje afatgjatë, ajo nuk harron kurrë.” Dr Otli ka vërejtur se më shumë se 70% të njerëzve që kanë qenë të nënshtruar operimit të implantimit të lëkurës, janë sëmurë nga kanceri i lëkurës në periudhë të shkurtër pas implantimit.
Ky është një problem serioz dhe mjekësia nuk ka ilaç për këtë. Shkencëtarët thonë se lëkura e ka eksluzivitetin e saj, sepse mendohet depo e informatave dhe kur bëjmë transmetimin e lëkurës nga një person te tjetri, ne në realitet nuk transmetojmë vetëm lëkurën fizike, por gjithashtu transmetojmë informatat dhe ngjarjet e deponuara.
Për shkak të kësaj mund të vie deri te një lloj konfuzioni në trup, kështu që ai refuzon lëkurën e re. Mirëpo, ne si muslimanë, duhet dhënë një këshillë,, e kjo është që njerëzit para ndërmarrjes së implantimit, do të duhet lexuar versete të caktuara kuranore në lëkurë në mënyrë që ajo të pastrohet dhe riprogramohet.

(Visited 73 times, 1 visits today)
Top