Segunda-feira, 22/7/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjith ai deshperim u shnderrua ne nje gezim te pa pershkruar per teGjith ai deshperim u shnderrua ne nje gezim te pa pershkruar per te

Ky eshte Soni Seteiwan nga Indonezia, kishte pronetuar bileten per te udhetuar me avion, diten e udhetimit ishte nisur per ne aeroport por per cudi ate dit kishte shume trafik.. ishte shume i merzitur sepse makinat leviznin ngadal shume, saqe nuk duroi me tha meqe jam afer po shkoj ne kembe nga frika se i iken avioni.. vrapoi vrapoi me cante ne dore derisa mberriti ne sallen e udhetimit ku e lajmeruan se avioni tashme ishte ngritur para disa minutave.. u merzit shume nga kjo, dhe e kapi nje pikellim i madh. Kur pas 15 minutash agjensite e lajmeve ne aeroport shpallen rrezimin e nje avioni indonezian pas ngritjes se tij nga ku si pasoje jeten e humben 190 pasagjeret qe gjendeshin ne bord,.. kur pas pak thane se saktesisht ishin 189 posagjer sepse njerit prej tyre i kishte ikur avioni per shkak te voneses se tij dhe nuk e kisbte arritur dot.!!!

Gjith ai deshperim u shnderrua ne nje gezim te pa pershkruar per te, skur lindi edhe njehere nga e para nga lumturia e tij.. sepse kishte qene pikerisht avioni i tij qe ai nuk e arriti, dhe pasagjeri i vetem qe kishte shpetuar ishte pikerisht ai qe kishte shpetuar per shkak te voneses se tij!!!

Mos u merzit ajo qe te duket e keqe mund qe te jete me e dobishme per ty!! Mos u merzit nese caktimi i Allahut shkon jo sipas asaj qe ti e deshiron!!

(Visited 29 times, 1 visits today)
Top