Quinta-feira, 30/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjindet kuletë me 5 000 euro, ia kthen personit menjëherë

Gjindet kuletë me 5 000 euro, ia kthen personit menjëherë

Saraj: Gjindet kuletë me 5 000 euro, ia kthen personit menjëherë

Sot në një prej rrugëve të Sarajit, është gjetur një kuletë në të cilën përpos dokumenteve të identifikit ka pasur brenda rreth 5 000 euro. Menjéheré personi që ka gjetur kuletën ka kontaktuar me poseduesin e dokumenteve dhe ia ka dhënë të hollat dhe dokumentet.

Ps. Nuk kanë humbur vlerat morale dhe bamirëse në Saraj. Ky popull vazhdon të trashëgojë vlera njerëzore nga burrat e kohërave të vjetra 

Shperndajeni, të sheh bota se Saraji nuk njihet vetëm për gjëra të liga.

Saraj i bukur

(Visited 73 times, 1 visits today)