Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjërat nuk janë ashtu si duken

Gjërat nuk janë ashtu si duken

gjerat

Qeshet me ta me orë të tëra..

ua largon atyre brengat dhe mërzit..

Ata ia kanë zili.. thonë se ai nuk e njeh mërzinë.. zemra e tij asnjëherë nuk është e pikëlluar!!

Çdonjëri nga ta kthehen nëpër shtëpi, tek gratë dhe fëmitë e tyre, kurse ai, kthehet i vetëm, e rethojnë muret e shtëpisë.

I mërzitur qan dhe lotët i rrjedhin nga dhembjet e shpirtit që nuk ia sheh askushi ato.

Po ta dinin se “gjërat nuk janë ashtu si duken” ?!

(Visited 185 times, 1 visits today)