Sexta-feira, 28/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjenerali i rebeluar i zemres

Gjenerali i rebeluar i zemres

 

Sa e sa herë ke dëgjuar sa mirë është ta bësh këtë apo atë punë dhe ke vendosur ta fillosh, mirëpo nuk ka shkuar java dhe e ke ndërprerë, apo ndoshta nuk ke filluar fare. Ky dështim ndodh vetëm për shkakun se ti nuk udhëheq vetveten. Prandaj është mirë të reflektosh për gjendjen tënde dhe të vetëdijesohesh për atë se kush po të udhëheqë, në mënyrë që të përmirësohesh dhe ta rimarrësh pushtetin e vetvetes. E, ajo që ia merr pushtetin njeriut është nefsi, që, në njëfarë mënyre, është një gjeneral i rebeluar i zemrës.

Hoxhë Enis Rama

(Visited 61 times, 1 visits today)
Top