Quinta-feira, 22/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjëja së cilës i frikësohem më shumë për umetin tim është ngrënia e tepërt

Gjëja së cilës i frikësohem më shumë për umetin tim është ngrënia e tepërt

“Gjëja së cilës i frikësohem më shumë për umetin tim është ngrënia e tepërt, gjumi i tepërt, dembelizmi dhe mungesa e besimit të thellë.” Hadith

“Ha pak, fli pak, fol pak. Kjo është rruga drejt jetës shpirtërore” – proverb

 

(Visited 468 times, 1 visits today)
Top