Quinta-feira, 23/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

GJËJA MË E ÇUDITSHME TEK NJERËZIT!!

GJËJA MË E ÇUDITSHME TEK NJERËZIT!!

10486389_1479156725687594_2954578303036002129_o

GJËJA MË E ÇUDITSHME TEK NJERËZIT!!

 

Një njeri i urtë u pyet: Cila është gjëja më e çuditshme te njeriu?

 

U përgjigj:

 

Njerëzit mërziten dhe lodhen nga fëmijëria dhe shpejtojnë të rriten, dhe pastaj shpresojnë të kthehen përsëri në periudhën e fëmijërisë!

 

E humbin shëndetin e tyre për të mbledhur pasuri, pastaj shpenzojnë pasurinë për ta kthyer shëndetin e tyre!

 

Mendojnë për të ardhmen të merakosur dhe e harrojnë të tashmen.. dhe në fund nuk e jetojnë as të tashmen e as të ardhmen!

 

Jetojnë sikurse nuk do të vdesin asnjëherë, dhe vdesin sikurse të mos kishin jetuar asnjëherë!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU