Quarta-feira’, 29/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Gjëja më e bukur që lexova sot!

Gjëja më e bukur që lexova sot!

kurani bekare
Gjëja më e bukur që lexova sot!

Faraoni kur tha:
“Unë jam zoti juaj më i lartë!”
Si ishte kundërpërgjigjja e Allahut?!
Allahu i Lartësuar i tha Musait dhe Harunit:
“Shkoni te Faraoni!
Ai, me të vërtetë, i ka shkelur të gjithë kufijtë!
Flitini atij fjalë të buta, se ndoshta kujtohet a frikësohet!”
Një prej vepërmirëve kur kishte dëgjuar këtë ajet tha:
“I Lartësuar qofsh o Allah!
Nëse kjo është butësia dhe mëshira Jote ndaj Faraonit, i cili tha:
“Unë jam zoti juaj më i lartë”, e si do të jetë butësia dhe mëshira Jote ndaj robit, i cili thotë:
“I Lartësuar qofsh Allahu im!”
Nëse kjo është butësia dhe mëshira Jote ndaj Faraonit, i cili tha:
“Unë nuk njoh ndonjë zot tjetër për ju pos meje”, e si do të jetë butësia dhe mëshira Jote ndaj një robi, i cili thotë:
“Nuk ka zot tjetër pos Allahut!”
O Allah!
Ti je Falës, e do faljen, andaj na fal neve!