Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

GJËJA MË E BUKUR NË JETË?!

GJËJA MË E BUKUR NË JETË?!

11411749_1602421580027774_2546958192419405688_o

 

– Gjëja më e bukur në jetë është ta dish se Allahu është me ty në vështirësi dhe rehati.

 

– Gjëja më e bukur në jetë është t’i nënshtrohesh Zotit tënd, t’i biesh në sexhde dhe t’i përlotsh sytë e tu për të dhe për hir të Tij.

 

– Gjëja më e bukur në jetë është lutja e njerëzve për ty për hajr dhe mirësi.

 

– Gjëja më e bukur në jetë është të flesh si i dëmtuar e jo si dëmtues.

 

– Gjëja më e bukur në jetë është të japish lëmoshë për veten dhe për familjen tënde për të varfrit dhe nevojtarët.

 

– Gjëja më e bukur në jetë është prezenca e familjes tënde dhe e të dashurve të tu përreth teje.

 

– Gjëja më e bukur në jetë është që të tjerët të dojnë dhe të respektojnë.

 

– Gjëja më e bukur në jetë është burri i ndershëm/gruaja e ndershme, të cilin e donë apo të donë, të ndihmon apo e ndihmon në fenë dhe dynjanë tënde apo të saj.

 

– Gjëja më e bukur në jetë është fëmija i cili të thotë babai im apo nëna ime.

 

– Gjëja më e bukur në jetë është kur ti i realizon ëndrrat dhe ambiciet e tua.

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 127 times, 1 visits today)