Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjëja e parë që duhet bërë pas orgazmës

Gjëja e parë që duhet bërë pas orgazmës

Gjëja e parë që duhet bërë pas orgazmës

”Nuk ka asnjë dyshim se personi që ka arritur orgazëm duhet që sa më shpejt të marrë abdes apo të pastrohet. Megjithatë, është më mirë që të pastrohet. Se është më mirë në aspektin mjekësor sepse energjia kthehet më shpejt në trup pas bërjes dush. Dhe se engjëjt përsëri vien tek personi. Sepse engjëjt nuk i afrohen personit seksualisht të papastër derisa ai të pastrohet. Ky është një kuriozitet i rëndësishëm. Prandaj është më së miri për personin që ka arritur orgasm të pastrohet menjëherë.”

Imam Muhammed bin Salih bin Uthejmin (v. 1421)

Burimi: Sherh Sahih el-Bukhari (2/37) /perlatmuslimane/

(Visited 1,098 times, 1 visits today)