Terça-feira, 21/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjëja më e çuditshme tek njerëzit

Gjëja më e çuditshme tek njerëzit

njerezit

GJËJA MË E ÇUDITSHME TEK NJERËZIT!!

Një njeri i urtë u pyet: Cila është gjëja më e çuditshme te njeriu?

U përgjigj:

Njerëzit mërziten dhe lodhen nga fëmijëria dhe shpejtojnë të rriten, dhe pastaj shpresojnë të kthehen përsëri në periudhën e fëmijërisë!

E humbin shëndetin e tyre për të mbledhur pasuri, pastaj shpenzojnë pasurinë për ta kthyer shëndetin e tyre!

Mendojnë për të ardhmen të merakosur dhe e harrojnë të tashmen.. dhe në fund nuk e jetojnë as të tashmen e as të ardhmen!

Jetojnë sikurse nuk do të vdesin asnjëherë, dhe vdesin sikurse të mos kishin jetuar asnjëherë!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 103 times, 1 visits today)
Tags:
Top