Quinta-feira, 15/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjatë vitit është një natë kur lëshohen sëmundjet ngjitëse

Gjatë vitit është një natë kur lëshohen sëmundjet ngjitëse

I Dërguari i Allahut, lavdërimi dhe paqja e Zotit qoftë mbi të, ka thënë “Mbuloni enët tuaja dhe vini tapa në shishe, sepse gjatë vitit është një natë kur lëshohen sëmundjet ngjitëse dhe ndalen në çdo enë të pambuluar.” Këtë hadith e shënon Muslimi.

 

(Visited 547 times, 1 visits today)
Top