Quinta-feira, 6/8/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjatë muajve të verës kemi nevojë për të ngrënë ushqim të lehtë dhe pa yndyrë

Gjatë muajve të verës kemi nevojë për të ngrënë ushqim të lehtë dhe pa yndyrë

ushqimet

Gjatë muajve të verës kemi nevojë për të ngrënë ushqim të lehtë dhe pa yndyrë. Shalqiri është ideal për verën. Është i ëmbël dhe 90 për qind e tij është ujë. Në baza ditore patjetër keni nevojë për të ngrënë edhe qershi, pjepër, kajsi. Të gjitha frutat sezonale kanë sasi të mjaftueshme të ujit dhe në këtë mënyrë trupi i hidratuar e përballon nxehtësinë më lehtë

(Visited 26 times, 1 visits today)
Top