Segunda-feira, 6/4/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjatë gjumit tuaj, shejtani i lidh gjithkujt tri nyje pas koke

Gjatë gjumit tuaj, shejtani i lidh gjithkujt tri nyje pas koke

Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: “Gjatë gjumit tuaj, shejtani i lidh gjithkujt tri nyje pas koke dhe i fryn çdo nyjës duke thënë: Ke natë të gjatë, fli pra. Kur ky njeri zgjohet dhe kujton Allahun, atëherë zgjidhet një nyje, në qoftë se merr avdes, zgjidhet edhe një nyje, në qoftë se falet, zgjidhet edhe nyja e fundit dhe ngrihet i gjallë dhe në gjendje të mirë shpirtërore; kurse në të kundërt, ngrihet në gjendje të keqe shpirtërore dhe i plogësht.”

(Visited 97 times, 1 visits today)
Top