Sexta-feira, 7/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjashtë këshilla mediale

Gjashtë këshilla mediale
Milazim Krasniqi

Gjashtë këshilla mediale:

1. Mos shikoni filma me skena të dhunës!

2. Mos shikoni filma me skena pornografike!

3. Mos shikoni/lexoni lajme të rreme!

4.Mos lexoni libra me narracione perverse e ide destruktive!

5.Mos bëni biseda të kota!

6. Mos dëgjoni muzikë të pa vlera artistike!

Mbajeni mend: imazhet e dhunshme dhe e mesazhet destruktive bëhen ngarkesë në mendjen tuaj! Ato prodhojnë mërzi, ndjenjë faji, depresione, neuroza.

Резултат слика за media  people negative

(Visited 597 times, 1 visits today)