Sexta-feira, 26/4/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjashtë fortesat që të mbrojnë nga e keqja e xhindëve dhe shejtanëve! (Fjala Bismilah është shumë me rëndësi për cdo gjë që bën)Gjashtë fortesat që të mbrojnë nga e keqja e xhindëve dhe shejtanëve! (Fjala Bismilah është shumë me rëndësi për cdo gjë që bën)

Gjashtë fortesat që të mbrojnë nga e keqja e xhindëve dhe shejtanëve! Shejh Sead el Atik

(Visited 20 times, 1 visits today)
Top