Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gjasat per tu pranuar lutjet

Gjasat per tu pranuar lutjet

 

“Janë disa momente kur lutjet pranohen. Disa janë më të favorshme se të tjerat. Veç kësaj, nëse bashkohen 2 momente, gjasat për t’u pranuar lutja rritet, si p.sh.: kur bëhet lutja në ditën e xhuma, në kohën e prishjes së iftarit dhe orës së fundit të xhumasë.”

Abdulaziz Et-Tarifi

(Visited 141 times, 1 visits today)
Top