Quinta-feira, 12/12/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gëzoje gruan tënde me ato gjëra që asaj i pëlqejnë dhe e bëjnë të lumtur

Gëzoje gruan tënde me ato gjëra që asaj i pëlqejnë dhe e bëjnë të lumtur

Gëzoje gruan tënde me ato gjëra që asaj i pëlqejnë dhe e bëjnë të lumtur, edhe nëse janë të vogla. Mos harroni, jo çdoherë e shtrenjta është edhe e çmuar. Sa lule të shkulura nga dheu ia kaluan floririt shkëlqyes!

365 Porosi per harmoni familjare

Liridon Tërstena

(Visited 146 times, 1 visits today)
Top