Sexta-feira, 7/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gezim Kelmendi – Rininë e demoralizuat, mbi 300 mijë qytetarë i dëbuat

Gezim Kelmendi – Rininë e demoralizuat, mbi 300 mijë qytetarë i dëbuat

Ju mirëpres në fushëbetejën e 11 Qershorit

Ju lider të disa partive politike, që keni vërshu Kosovën me gënjeshtra dhe premtime mashtruese, bëhuni burra dhe tregoni çka keni bërë për popullin dhe Kosovën që 17 vite.
Si jeni bërë milionera dhe popullatën e varfëruat, rininë e demoralizuat, mbi 300 mijë qytetarë i dëbuat, krimin dhe korrupsionin e lulëzuat dhe Kosovën e shkatërruat.
Ju mirëpres në fushëbetejën e 11 Qershorit.

Gëzim Kelmendi
Kryetar i Partisë FJALA

(Visited 210 times, 1 visits today)