Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gazrat kronikë do të thonë që trupi po komunikon me ju. Ja pse kurrë nuk duhet ti mbani ato!

Gazrat kronikë do të thonë që trupi po komunikon me ju. Ja pse kurrë nuk duhet ti mbani ato!

Gazrat ju ndihmojnë të hiqni qafe ato pjesë të ushqimit të tretur, të cilat nuk mund të shndërrohen në energji për trupin tuaj.
Ne ju rendisim 3 arsye pse ju kurrë nuk duhet ti shmangni ato:

Mund të jetë një shenjë paralajmëruese për probleme shëndetësore
Ju mund të keni probleme me zorrët që mund të jetë një tregues i problemeve të tretjes. Stomaku juaj mund të jetë duke u përpjekur t’ju tregojë diçka. Mesatarja e gazrave në ditë është 10-20. Nëse përjetoni një shumë më të lartë sesa kjo atëherë duhet të bëni disa ndryshime në dietën tuaj.

Gazrat lehtësojnë stomakun e fryrë.
Mbajtja e gazrave mund të çojë në një stomak të fryrë dhe në një fryrje të tepruar.

Mund të parandalojë lëndimin e zorrës së trashë
Mbajtja e gazrave mund të kontribuojë në dëmtimin e rëndë të zorrës së trashë. Shkurtimisht, në rast se përjetoni pengesë të rënda në zorrën e trashë, atëherë mund të keni një rrezik të lartë që të përjetoni një shpërthim të dhimbshëm dhe serioz të zorrës së trashë./Shije.al

(Visited 241 times, 1 visits today)