Sexta-feira, 17/9/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Gazeta më e madhe dhe më e njohur Gjermane ”Die Welt”, pranon botërisht fjalët e të Dërguarit të fundit të Allahut

Gazeta më e madhe dhe më e njohur Gjermane ”Die Welt”, pranon botërisht fjalët e të Dërguarit të fundit të Allahut

 

Gazeta më e madhe dhe më e njohur Gjermane ”Die Welt”, pranon botërisht fjalët e të Dërguarit të fundit të Allahut – Muhammedit alejhis-selaam

Vaji i farës se zezë kundër kancerit

Shkencëtarët e laboratorit të njohur botërisht “Hilton Head Island” në South Carolina (SHBA) rinominuar për kërkim të shërimit të kancerit, kanë kuptuar para pak ditësh thënien e Muhammedit alejhis-selam në një mënyrë të pabesueshme.
Muhammedi alejhis-selaam kishte thënë para më shumë se një mijë vjetësh (më saktsisht para 1400 vjetësh): ‘Fara e zezë, përmban në vete ilaç për çdo sëmundje, përveç vdekjes.’

(Shkruan gazetari; Hans Wagner)

die welt

(Visited 167 times, 1 visits today)
Tags:
Top