Domingo, 22/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

FUQIA E LUTJES!!

FUQIA E LUTJES!!

FUQIA E LUTJES!!

Edhe dyert më të mëdha.. çelësat i kanë të vogla!

Mos të jetë pengesë madhështia e “shpresave”.. e të dëshpërohesh!

Ndoshta një lutje të cilën ia drejton Allahut.. ta realizon të pamundurën!
Vetëm se thuaj: O Zot!

Një dijetar tha: Dallimi mes të pamundurës dhe realitetit, është duaja!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 686 times, 1 visits today)