Sexta-feira, 28/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

FUQIA E LUTJES!!

FUQIA E LUTJES!!

 

Edhe dyert më të mëdha çelësat i kanë të vogla!

Mos të jetë pengesë madhështia e “shpresave”, e të dëshpërohesh!

Ndoshta një lutje të cilën ia drejton Allahut, ta realizon të pamundurën!

Vetëm se thuaj: O Zot!

Një dijetar tha: Dallimi mes të pamundurës dhe realitetit, është duaja!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 155 times, 1 visits today)
Top