Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fshehtësia e vijave të dorës

Fshehtësia e vijave të dorës

Fshehtësia e vijave të dorës

A nuk e ke pyetur vetën asnjëherë më parë se cila është fshehtësia e vijave në dorën tënde??
Shikoje dorën tënde të djathë, çfarë po sheh ??
Përgjigja: Po shoh dy vija që në gjuhën arabe e formojnë numrin 18.
Shikoje tani dorën e majtë, çfarë po sheh ??
Përgjigja: Po shoh dy vija që në gjuhën arabe e formojnë numrin 81.
Tani mblidhi të dy numrat
18+81=99
99=======================< Ky është numri i emrave të bukur të Allahut xh,sh.
Tani le ti zbresim të dy numrat, pra 81-18=63 ====================< Kjo është mosha e Pejgamberit të mëshirës, Muhamedit s,a,v,s.
Kuptimi:
Këta numra të shkruar në duart tuaja tregojnë numrin e emrave të bukur të Allahut xh,sh.
E çka është dobia ?
Thotë Pejgamberi s,a,v,s ‘’ Nëse dikush nga ju hanë ushqim atëherë le ti lëpij gishtërinjtë sepse ai nuk e dinë se në cilën pjesë të ushqimit të tij është begatia e atij ushqimi ‘’.
Ndërsa mjekësia së fundi ka vërtetuar se trupi i njeriut pas ushqimit liron një materie e cila nëse lëpihet atëherë do të ndihmojë në procesin e tretjes së ushqimit si dhe pengon mundësin e kapsllëkut.
A ke dëshirë që të dish se nga vjen kjo materie ??
Ajo vjen pikërisht nga ato vija që janë të shënuara në dorën tënde !! I Lartësuar është Ai i cili krijoi çdo gjë dhe e përsosi atë!

(Visited 743 times, 1 visits today)