Quarta-feira’, 27/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Fotografi i cili pasiqë e kishte bërë këtë,kishte rënë në depresion

Fotografi i cili pasiqë e kishte bërë këtë,kishte rënë në depresion

Kjo foto konsiderohet si një nga imazhet më të mira në dhjetë vitet e fundit, sepse ajo është prezantuar nga fotografi i cili pasiqë e kishte bërë atë,kishte rënë në depresion.
Historia e kësaj fotoje na tregon se këta dy leoparda sulmuan këtë drenushë derisa ajo po luante me të vegjlit e sajë.
Edhe pse ajo pati mundësi të ikë dhe ta shpëtojë vetën ajo vendosi tu japë një shans të vegjëlve të sajë të ikin sepse nëse ajo do të ikte e para nuk do të kishte kohë që të shpëtonin të vegjlit e sajë.
Pamja është momenti i fundit i nënës dhe se si ajo siguron që të vegjlit e sajë ikin në mënyrë të sigurtë para se të gllabërohen.

Nëna është i vetmi person në botë që mund të sakrifikojë jetën e saj për ne pa pagesë.
O Allah, ruaji ato nëna që janë gjallë kurse ato që kanë vdekur mëshiroi.(përshtatje)