Terça-feira, 25/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Forma e mbrojtjes nga mësyshiForma e mbrojtjes nga mësyshi

mesysh

Forma e mbrojtjes nga mësyshi:

1- Devotshmëria,leximi i duave.
2-Leximi i ajeteve të fundit të sures El-Bekare.
3-Leximi i Ajetul kursij.
4-Leximi i sures El-Felek dhe E-Nnas.

Hoxhë Muzafer Ramadani

(Visited 35 times, 1 visits today)
Top