Quarta-feira’, 21/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

FLOIL, VAJI I VETËM VENDOR

FLOIL, VAJI I VETËM VENDOR

Floil, është vaji i vetëm vendor në industrinë e ushqimi i cili po vazhdon furishëm rrugëtimin drejt depërtimi në çdo rrjet të marketeve vendore, rajonale e ndërkombëtare.

I radhitur menjëherë në radhën e produkteve më të shitura të vajrave, Floil vazhdon të ruaj karakteristika që e bënë të dallueshëm nga vajrat tjera.

Pa kolesterol

I ranifunuar 100%

Pa aromë gjatë gatimi

Me vitaminë E dhe K

Janë karakteristika që vazhdojnë ti japin cilësi vajit të vetëm vendor, Floil.
Cilësi kjo e dëshmuar nga rezultat e testeve të ekspertëve Italianë.
Vaji i vetëm vendor në industrinë e ushqimit, Floil është zgjedhja më e mirë për kuzhinën tuaj.

(Visited 90 times, 1 visits today)
Top