Quinta-feira, 30/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Flini mjaftueshëm

Flini mjaftueshëm

gjumi2

Flini mjaftueshëm


Një studim gjerman i kohëve të fundit ka treguar se gjumi ndihmon në përmirësimin e kujtesës. Gjumi nevojitet për shlyerjen e informatave afatshkurtre në mënyre që të krijohet hapësirë për informata të reja. Gjumi dhe nata janë një tjetër mëshirë dhe bekim nga Allahu, më Bujari:
“Po mëshira e Tij u bëri juve natën dhe ditën për të pushuar në të dhe për të përfituar nga begatitë e Tij, prandaj, të jini mirënjohës!” (28:73)

(Visited 69 times, 1 visits today)