Terça-feira, 2/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fjali te arta

Fjali te arta

“Të gjitha shkencat që kanë lidhshmëri me psikologjinë dhe shpirtëroren, nuk i afrohen as për së afërmi “diturisë së All-llahut”, pasi qëllimi i atyre shkencave është arritja e lumturisë. Sa më shumë që njeriu e njeh Allahun, aq më i lumtur është ai me begatitë e Tij dhe më i durueshëm në fatkeqësitë e tij.”

“Ndër shkaqet e largimit të brengave dhe faljes së mëkateve është dërgimi i Salavateve mbi Profetin ﷺ. E ndikimi i Salavateve ditën e xhuma është më i madh. Pejgamberi ﷺ tha për atë që i çon Salavate: “Do të lirohet nga brengat dhe do t’i falen mëkatet.””

-Abdul Aziz Et-Tarifi

(Visited 58 times, 1 visits today)
Top