Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Fizioterapia është një degë e mjekësisë

Fizioterapia është një degë e mjekësisë

Fizioterapia është një degë e mjekësisë e cila vlerson, parandalon dhe rehabiliton problemet e aparatit muskulo-skeletik të lindura ose të fituara gjatë jetës, me karakter ortopedik, neurologjik, reumatologjik etj, duke përdorur terapitë fizike, teknikat manualet dhe protokollet e rehabilitimit që nevojten për të rikuperuar funksionin dhe mirëqënien fizike të pacintit. Në Spitalin Amerikan ofrohen shërbimet si: -Rehabilitim Ortopedik -Rehabilitim Reumatologjik -Rehabilitimi Neurologjik -Rehabilitimi Kardiologjik -Rehabilitim Posturale -Rehabilitim Sportiv -Masazh terapeutik -Gjimnastik grupi për dhimbjet cervikale dhe lumbare -Vlersim parësor

(Visited 102 times, 1 visits today)