Quinta-feira, 28/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

FILLO ME VETEN TENDE!

FILLO ME VETEN TENDE!

FILLO ME VETEN TENDE!

Shume njerez shohim perreth nesh se nuk jane te kenaqur me gjendjen dhe situaten ne te cilen gjendemi,as ne aspektin ekonomik,moral,social…Gjthmone per gjendjen tone fajtor jane te tjeret,te tjeret rrejne,mashtrojne,vjedhin,jane te amoralshem…Ne nuk kemi faj per gjithe kete kaos shoqeror qe jemi duke e perjetuar.Por e verteta eshte se edhe ne jemi pergjegjes per kete gjendje qe gjendemi sot.Nese nuk punojme edhe ne ne ndryshimin e kesaj gjendje askush ska me e ndrru realitetin tone.Ndryshimi je ti,une,ai…ndryshimi jemi ne.Nese deshiron te ndryshohet gjendja jone,fillo nga sot me parimin “ndrysho ti sot,ndryshohet ai neser.”
Sa bukur thote Allahu i Lartesuar ne suren er re’ad :“Me të vërtetë, Allahu nuk e ndryshon gjendjen e një populli, derisa ata të
ndryshojnë vetveten…” (13:11).
Fillo nga sot ndryshimin se pari me Zotin tende,e pastaj me te tjeret,Allahu do ta ndryshoj gjendjen tone per te mire.Allahu na permiresofte!

(Visited 56 times, 1 visits today)
Top